Fiasko

Fy vilken hemsk dag. Musikal 2 och 3, skäms! Det var inspark igår för ettorna. Det skulle lekas, toppen att de som höll i lekarna var fullast av alla. det spårade ur totalt. var själv inte där, men hade ju sponsrat och skäms så för att det va vi, musikalarna som inte kunde ta vårt ansvar. Fick idag också en räkning från de som äger fotbollsplanen för nedskräpning. Men vi står för det som hänt, och bad om ursäkt till rektorn och han blev så rörd så att han ska bjuda alla musikalarna på fika imorrn! Men man vet ju inte om det finns nån baktanke, men vi är iaf väldigt ledsna allihop. Det var fest med alla apelrydare senare. Ganska tråkigt, för mkt folk som inte kunde ta hand om sig själva. Fy fan, rent ut sagt.

Ja så är det. trött är jag idag. sitter i skolan nu. Ska ha musikprojekt sen. Har haft sceniskt projekt idag också. Var jättekul! Hade improvisation och fick improvisera fram sagor.  haha, mus3 i sitt esse :)

Ska träna ikväll hade jag tänkt, och städa...å kolla film :)

Hej sålänge!

Lördag

Har varit i staden borås med Linda och Stoffe idag. Blev bättre till slut...Köpte ett linne och ett par leggings. Har också sprungit en runda i regnet. Kondisen är inte vad den var men ska bli bättre än då. Var på ge-kås igår, handlade typ plastpåsar, folie, salt, spray, bakplåtspapper och hårnålar till halva klassen. Bara massa nödvändigheter och pengar gick det åt. Men jag köpte musikalen Rent på dvd som är den bästa! Älskar musiken. Köpte Peter Jöbacks nya skiva också. Mycket bra!

Imorron blir det tidigare tåg till Båstad. Ska skriva manus med Vickan. skulle gjort det i Torsdas, men vi proppade i oss massa godis ( som vi hade tänkt skulle göra oss piggare, men) Somnade på studs och när vi vaknade en och en halv timme senare var vi inte så pigga på att skriva. Men vi har fått mkt nya idéer, eller har vi det egentligen? Iaf, ska det in lite repliker och vi har ett maffigt arbete framför oss. Skrämmande, Jobbigt, men Kul! Sj's nya tågtider är de sämsta jag skådat. Det tåg som jag vanligtvis brukar ta, går en timme tidigare för att jag sen ska få sitta på Varbergs tågstation i en fruktansvärt onödig timme som jag skulle kunna tillbringa hemma. Eller så får jag bekanta mig med Göteborgs central istället. Suck vad trött jag blir.

Ne, nu ska jag titta på film. Rose blir det.

Träffade Andy senast igår, men jag saknar honom redan. Jag är kär

Det första

Jag och vickan

Har flyttat min blogg hit istället. Verkar vara lättare att använda. Ny (och kortare) adress, men samma innehåll :) Har du missat att läsa det senaste så finns det fortfarande kvar på blogg.passagen.se/vingali.