?

Död åt spanska tempusformer!

Har så ont i nacken, men värmekudden lindrar lite. Såg extramaterialet till Masjävlar idag. Jag vill också vara med i en film! Idag är en såndär vemodig grå dag då bara eva cassidy kan uttrycka mina känslor. Har en lång tågresa framför mig med en massa väntetid i detta gråa, kalla tråkiga väder. Fast om jag tänker efter lite så är kanske detta mitt element. Det vemodiga, vackra, sköra, tysta. Har druckit för mycket kaffe idag, men det är ändå något visst över att ta sin kaffekopp, sätta sig ner och bara vara. Skulle önska att jag kunde skriva ner allt som finns inuti. Men det resulterar aldrig i några bokstäver eller ord. Bara otydliga krumelurer utan ände över papprets alla linjer. Inga raka, medvetande och säkra streck. Streck som trasslar in sig i sig själv och inte hittar ut. Ungefär så.




  Betraktare  

våga

Jag fick lust att inreda och måla, göra om, pyssla köpa en massa fina saker och möbler. too bad att man inte är stenrik. Jag vill stå på en scen och sjunga, beröra. Måste komma på en fin julig låt att sjunga på trettondan, några förslag? Jag fick lust med en massa saker just nu, träffa vissa personer, se hur det hade varit, göra utsvängningar. Jag vill göra allt på en gång, jag vill liksom göra nåt såntdär spontant, nu. nu. nu. Fast jag vet att det inte kommer bli så, jag vet att jag inte kommer göra det. tänker man så så händer detju definitivt inte. Jag vet, det är mitt dilemma. Kan man veta för mycket? Kan man anta för mycket? Ja det kan man julia....

updates

A long time ago..Båstad två veckor.

Dessa veckor har innehållit mycket dans (lite gnäbb och tjurigheter har vi haft, men om halva klassen har röda veckan så får man kanske ha överseende med det :P)  och mer kommer det bli nästa vecka då vi ska ha vår dansföreställning. I like vårt koncept och jag tror den kommer bli riktigt bra, måste bara lära mig min egen dans :S Har fixat alla kläder idag, men nätstrumpbyxor är inte riktigt min grej, fy va det kliar! men vad gör man inte för konsten! ?

Mamma har sparat en massa program från olika teaterföreställlningar och musikaler som hon varit på som ung, intressant :) Från kungliga dramatiska teatern t.ex. dit vill jag också!  Å jag längtar så tills vi börjar repa vår musikal, vår egna! Skulle bara sjunga igenom min och vickans låt igår, men jag stannade i två timmar och sjöng en massa låtar istället, mkt roligare, och musiken är grymt bra, good work boys! Förra veckan tog vi bilder på våra olika karaktärer till affischerna, och jag tror att jag börjar hitta min karaktär nu. Kanske borde jag ha det lättaste eftersom det är jag som har uppfunnit henne, men hon är en krånglig person, men jag tror ändå jag har fattat greppet om henne :)

Igår var en omtumlande dag med en skakig händelse. som tur är gick det bra, och de mest berörda mår efter händelserna bra. Man tror inte att det händer en själv, men chansen finns närmare än vad man tror.

Man ska heller inte ta allt för givet. Dumma julia. Fast det kommer ju bli superbra som det är nu. Men man måste faktiskt fråga för att få veta någonting inte bara anta, tänk på det julia till nästa gång.

Igår fick jag äntligen se masjävlar igen. Kanske inte en upplyftande film efter dagen som var, men ack så fin :) De är grymt bra skådespelare!

Fick igår träffa vår antaglige nya teaterlärare, ja både vår musiklärare, teaterlärare och danslärare har sagt upp sig till jul, tråkigt men sant. Hela det forna musikalprogrammet går liksom i graven, men ny kommer det ett nytt. Och vår antaglige teaterlärare har gjort grymt mkt, och varit med i filmer och tvserier och regisserat en massa, kommer dock inte ihåg vad han heter, men han lät väldigt enturiastisk. Ska faktiskt bli lite kul med nya fläktar även om det är otroligt tråkigt att våra kära lärare ska sluta. Men de ska satsa och det tycker jag är helt rätt!!
Och i Onsdags firade vi sex månader han och jag. unbelivable. Tänk vad tiden går fort när man har roligt.

Det var det som fanns på lager för tillfället. Ciao

flum

Jag å syrran e så sexiga ;)

Lite posing med syrran såhär i höstrusket ;D 

tråkidol

Idol är tråkigt! Markus är den enda som har någonting!


kallt.

Det är svinkallt på mitt rum!

Första veckan efter praktiken. Kul att träffa andra igen. Annars ar det varit en mkt lugn vecka, vi har i princip bara haft dans, engelska och spanska. Men tro inte att mus3 suttit hemma för det, nej då, vi har palnerat och fixat inför dansföreställningen och slutproduktionen, och snackat strunt också såklart :) Men jag kan tala om att dansa en koreografi i högklackat när man inte ens kan i klackar är fruktansvärt svårt, kände mig som bambi på hal is! Men det är ju lugnande att vi iaf kan slutnumret till dansföreställning :S halleda, panik.

Min rygg har retat mig hela veckan, har ont hela tiden. Kan ha förvärrats eftersom jag ramlade ner från ett bord i måndas. Men det var ett sånt där vikbord och ena bordsbenet vek sig och sen satt jag på golvet :P

Kära Benedicte har tagit körkort i allra största hemlighet, ingen visste ens att hon gick på körskola och i tisdas när hon körde upp sa hon att hon skulle till tandläkaren den fulingen. Men hon klarade det ! Grattis gumms! Så för att fira det åkte jag, benne, emelie och ida på roadtrip till ängelholm i onsdags. Det tog ganska lång tid att köra dit eftersom det inte gick fortare än i 70 uppför hallandsåsen, Det var vi och långtradarna :P I Ängelholm tog vi en titt i emelies mammas affär och jag inhandlade en mycket snygg skjorta ! :) Efter det åt vi kebabtallrik på en liten mysig pizzeria. Vi satt där och snackade i typ en och en halv timme, mycket flummigt blev det och pizzabagarna tittade lite konstigt på oss :P Sen åkte vi till Maxi. som fattig student måste man ta alla tillfällen att handla billigt. Vi hade väldigt trevligt därinne. Kollade leksaker och så :P Ganska mycket choklad inhandlades men det var ju billigt :) Emelie och Benne kom bort ett tag så jag och Ida tänkte efterlysa dem i högtalaren men tyvärr hittade vi dom innan, det var ju lite synd för det hade ju varit himla skoj att efterlysa nån på maxi ;) När vi skulle köra hem åkte vi förbi Mc-donalds och var tju tvugna att köra till Mc-driven så vi vände dit och köpte caffelatte och glass. En mycket onyttig onsdag men ack så trevlig! :D

De två nätterna som jag inte sovit med andy denna veckan har jag inte kunnat sova nåt. Låg vaken från tio till typ halv två i onsdas.

Man borde inte sova
när natten faller på
Man borde se på stjärnorna
man borde vara två


Igår tittade vi på "hotell rwanda" på samhällen. Fy vad jag mådde dåligt efteråt. Så sjuk denna värld är och det är ofattbart att det har hänt på riktigt. Den handlar om folkmordet i rwanda 1994. Det var så fruktansvärt när de blev lurade att köra en annan väg och var tvungna att stanna för bilen skumpade så. Det hade kört rakt in i ett område med flera tusen lik! Usch! Men den är ändå värd att se!

Idag var det gåsamiddag med äppelkaka med vaniljsås till efterätt. Gott! Fast jag tycker gåsen smakade skinkstek,..:S

Imorrn ska jag träffa Lisa :)

ciao

:S

Ska man lyssna till känslan, vill den säga nåt? Vad betyder den? Varför känns det så? Kan man ta reda på svaret? Hur? 

Våra lärare är båda sjuka idag. Har bara dans. Lugnt och skönt. 

Dansföreställning = Panik

gäsp

Bara engelska kvar idag, mkt skönt, sen ska jag åka hem. Spela supermario ;P roligt värre, jag och andy hade turnering i helgen, men han var lite bättre än jag. Men konstigt när han har övat hela livet!

Har ont i huvudet och vill hemhem till mamma och pappa och bara vara....

Upptäckte att viskvällen som jag hade tänkt att sjunga på är redan nu på fredag, jag trodde den var typ den 29 elle nåt. Lite synd för jag hade väldigt gärna varit med!! Men jag har ingen låt inövad och sen ska jag åka hem också. Träffa Lisa på lördag :) hur längesen som helst sist.

Skulle kunna skriva så mycket tankar och frågor som jag har. Men jag orkar inte. Känner mig stressad, har inte tid. Det får va. Skjuta upp, som alltid.

brrr

Kallt är det ute, och snö. Igår var det en såndär härlig slappedag. Jag, Andy, Linnea, Elin och Linda tittade på film och åt massa godis, mycket mysigt.

Ikväll bär det av till Båstad igen. Ska faktiskt bli ganska skönt, saknar havet och människorna. Imorgon ska vi åka en sväng till Helsingör och på fredag till Ikea, min favvoaffär :)
 
so long, so good