sol, sol, sol

Prag var alldeles alldeles underbart! Hände så mkt roligt och vi gjorde så många kuliga saker men jag orkar inte skriva ner dom nu. Är så härligt trött efter fotboll i det nyklippta gräset i vårsolen. Kallt är det men solen och våren är på väg!

Denna veckan har vi en gästlärare här som jobbar med att iaktta och med det konkreta i teater. Vi har också två vårsångskonserter för pensionärerna här på öland =)

so long

"- Jedno pivo prosím"

Praaaaag! Imorron =)

Världens sämsta vecka att va förkyld på har det varit. Dans och sång hela veckan lång. Har missat en massa dans men har lärt in koreografin till vårshowen ändå så det ska nog gå bra. Men jag har legat i soffan och tittat på när dom andra svettats och det är underbart för dom är ju så fina =)  Och imorrn åker vi som sagt till Prag. Underbart! Jag och Alice hade inflyttningsfika med kladdkaka i torsdas, å vi kollade upp allt vi behövde veta om prag. Hur man säger "en öl, tack!", hur mycket den kostar, och hur mycket alkohol vi får ta med oss hem sen, haha =D ne jag är i shoppingtagen jag. ja vill ha tag på den gröna converseväskan jag såg i barcelona!!

det va det om det

hejåhå

Jag är rastlös. Egentligen skullle jag nog kunna göra jättemånga saker men jag kommer inte på dom bara. Om en halvtimme har högalid konsert här och vi ska ha café. Förkyld är jag och det är jobbigt, har missat en massa dans bara för det. Men imorrn ska det bli träna av för jag är less på att titta på, men jag ska ju sjunga på dop på lördag så jag ska kanske vara lite rädd om rösten. Jag är dålig på sånt. Ta vara på kroppen. Annars har vi kör och eget projekt den här veckan. Började spela in lite i studion idag, testade lite. Lät ju inte jättebra eftersom jag är helt fucked up i näsan och mitt pianospel är ju inte världens bästa. Men med lite övning så...På söndag åker vi till Prag. Ja! Ja! På fredag har kusinens musikal premiär. fullt upp i helgen är det. Känner mig helt uppe i varv  i huvudet. Jag måste verkligen lära mig att bara inte göra nånting. Hur gör man?

så här

Förresten så har jag fått jobb. på djurparken. bra för mig! var jag ska sitta? i apburen såklart, var trodde ni?

=P

Idag fyller mams 50år. GrattisGrattisGrattis!

Och jag trivs väldigt bra i mitt nya hus och längtar efter solen, lugnet och balkongen...

Jojje

idag är det skönt, fint överallt
lagom grönt och litet kallt
och vinden blåser i nordväst
i hagen står en fjuttig häst
ja, allting skulle va kul
ifall jag inte va så ful

för öronen är röda, står rakt ut
näsan pekar uppåt som en strut
och fräknar har jag en miljon
och kinder som en kalikon
jag liknar faktiskt mest av allt en get
men mamma säger att jag är det sötaste hon vet


för ögonen än små och skumma
magen som en bongotrumma
håret som en risig kvast
och jag svajar som en mast
jag lovar att jag är det fulaste som finns
fast mamma kallar mig sin lille prins

för fötterna är små men tårna långa
och tänder har jag alldeles för många
och ögonbrynen står på snedden
men munnen går på andra ledden
ja, jag ser ut som in i norden
och ändå, tänk, är jag bäst på jorden

Nystart

Jag har flyttat. Till Rangatan 20. Tvärsöver åkern. Till en villa med balkong, trädgård, ugn, tvättmaskin, stort badrum och riktiga grannar!! Inte så ovanligt tänker ni, men här på Ölands folkhögskola är detta lyx och faktum är att vi är tvångsförflyttade. Jag och Alice. De ska bygga om vår gamla studentlänga, vilken iuf var väldigt mysig, men nu har jag och Alice fått en hel övervåning för oss själva och på nedervåningen bor det gästlärare då och då, så man kan ju säga att det är vårt eget hus! Från vår balkong kan vi prata med de andra grannarna i området och tänk att få möta våren på Öland och på en balkong! =D Mitt rum är jätteorange men jag tror att jag fått ganska bra ordning på mina grejjer och inte helt omatchande. Jag är jättenöjd. Men jag har ont i ryggen efter allt packande och flyttande. Jobbigt.

Denna vecka har vi ett samarbte med skrivarskolan som har skrivit korta scener som vi jobbar med och ska visa upp imorronkväll. Jag ska spela 4-årig tjej och förman på en malmgruva. =)

Annars är jag mest trött och seg idag...men ikväll ska jag och Lydia äta glass...det ska bli trevligt.