sommarvärme

Då var det helg igen, mkt skönt. Solen skiner och det är jättevarmt ute! Ska vara kvar i Båstad i helgen. Vara med Andy :)  fyra månader idag, tänk vad tiden går fort. Måste plugga i helgen också, och göra min dans. mm, roligt jag som är såå bra på att dansa. inte.

Hade filmkväll med halva klassen igår. Såg på Patrioten, fy vad jag bölade. Det är ju så sorligt, speciellt när lilla Susan ropar efter sin pappa för första gången. Då satt alla och storgrät.

Idag har jag haft sovmorron och matteprov. Läser Ma c på distans och kul då att det kommer uppgifter som alla andra fått på extrapapper utom jag. bortglömd. Men det gick väl ganska bra iaf, hoppas att jag lyckas skrapa ihop till ett vg iaf, annars hoppar jag av kursen!

Å nästa vecka, är veckan som mus 3 längtat på i månader! På tisdag drar vi till göteborg och går på studiebesök på Artisten och sen ska vi se Cats på operan, å jag älskar operan, den är såå vacker! Men det bästa av allt är när vi på torsda klockan 11 på kvällen lämnar helsingborg för att ta oss till stockholm! Där ska vi se vår favoritmusikal Rent! Sen ska vi shoppa en massa och hinna med att strosa i huvudstaden så mycket vi kan innan vi lämnar den sent på lördakväll. På söndan kommer vi vara dödströtta, men det är det värt! Hade tänkt att hinna med att gå till stadsteatern också, iaf bara gå in där för att insupa atmosfären.

Jahapp, det var allt för idag. Ha en superbra helg!
 
so long!


Sång


Jag vill sjunga!
Måste ha praktik. Orkar inte åka tåg.

Home sweet Home

Ja, det var ett tag sen, och det har rullat på som vanligt. Fast fy för skolan. Jag går sönder. Men jag är kanske lite överambitiös, det tycket min kära klass igår iaf och mobbade mig ett tag, det blir ju ännu roligare när jag heller inte kan försvara mig och till slut slutar som en liten söt patetisk människa. Men jag tro dock att de tycker om mig :)

Var en skön helg i Båstad förra veckan. Jag och Andy åt en massa mat, hade mysigt. Åt pizza och var på fest med Linnea och Ella också. En mycket tråkig fest, menmen.

Igår var jag Benne, Emelie och Vickan på roadtrip. Vickan har fått körkort nu. så vi tog nya peaugoten (eller hur det stavas) öch körde E6 ner. Fatsnade i bilköer, men vi tog oss igenom dem med bravur. Stannade på Burger King och åt baguetter. Bensinmätaren tickade neråt mot rött och Vickan skulle bestämt tanka. Vilket hon aldrig hade gjort tidigare, inte nån av oss andra heller. Men med tre tjejer, en sköter kortet, en håller tanken och en dirigerar så går det alldeles utmärkt. Gubben bredvid tyckte det hela var mkt komiskt, kanske också för att vi kört in åt fel håll :P Men roligt var det iaf!! Jag vill också ha körkort.

Har varit sjuk i veckan också. Förkyld. Men nu börjar det gå över på halsen vilket jag inte gillar eftersom jag har sånglektion på tisdag och redan har övat för lite.

Har inte bestämt mig vem jag ska rösta på på söndag :S

Har så mycket i mitt huvud att jag inte får ner mer. Men ikväll ska ja träffa Linda, mkt längesen, hon har dessutom hunnit fylla 18! GRATTIS! Sen ska jag ta det lugnt! hmm...Och Plugga.

love

Fullpackat

Då var det helg igen. Vet inte eftersom jag tycker det är så skönt eftersom jag ska jobba både lördag och söndag och dessutom har sjukt mycket läxor att göra! Efter en vecka i skolan!

Hade den där fikan med rektorn och alla musikalarna i torsdas. Massa tårta fick vi, Han sa att -" Man brukar ju inte få belöning när man misskött sig, men ni tog konsekvenserna och här är era vuxenpoäng"..hehe, a, alla bara blev så stolta över oss eftersom vi bad om ursäkt och allt, men det kändes som en självklarhet. Det spårade verkligen ur.

Hade även min första sånglektion i torsdas. Ska bli mycket roligt med denna kurs. Carolina sa att "Du är ju inte här för att lära dig sjunga, för det kan du redan, men vi ska ta fram alla det där gottiga sakerna i din röst" :) tack! Men alla de låtar som jag fått tilldelade av henne under mina år på Apelryd har alla blivit inspelade av Carola. Vet inte riktigt vad hon vill säga med det, men aja, :P

Jag och Ida har varit väldigt duktiga denna vecka och har varit på Friskis tre gånger. Och inte blir det sämre nästa vecka! Fast tiden blir knapp. Har så sjukt mycket arbete med manuset nu. Men om några veckor så blir väl vårt arbete lugnare och det är resten som får jobba. Berättade alla rollerna och första akten för klassen i torsdas. De tog det väldigt bra och var mkt nöjda, det känns otroligt bra!

Har insett i veckan hur mycket jag skadar Vickan hela tiden. Slänger igen dörrar framför henne, river henne med papper och får henna att stuka tummen. Men det är inget jag gör med viljes, det vet du. Det är väl kanske för att jag tycker så mycket om dig, och blir så nervös i ditt sällskap, :D haha.

Svensk musik. Svensk film. ♥ Jag älskar det svenska vemodet. Visor. Tankar.