Tisdag 14:53

Jag är trött. Ska snart gå hem från skolan, hoppas på lite energi. Det är fest ikväll och det kan nog bli kul om det kommer något folk. Annars är denna vecka en mkt skön vecka utan läxor och annat jobbigt...

Slut på ord. Bye.

sweet dreams

Ute i hallen står en alldeles ny säng som är hela 1,05cm bred. Och den är min :) Lovely!! Det är en tidig födelsedagspresent. Tack mor och far! :D

Jag saknade snön när jag kom ner till skåne i söndags, Men det var alldeles vitt utanför fönstret när jag vaknade i måndags morse. Och kallt! Men det är så vackert med den vita snön, det liksom gnistrar överallt! Men när alla andra har varit ute och haft snöbollskrig och åkt pulka, så har jag suttit inne och räknat matte. Hade matteC prov idag, men det gick nog ganska bra till slut iaf.

I onsdags var det sminkparty hos Christa, Tobbe och Elaine. Tobbes mamma och kusin var där och visade en massa olika grejjer, så vi testade och hade mysigt. Lite handlat blev det också :).

Helg sköna helg. Jobb imorrn förvisso, men annars är det lugnt.

Såg på Så ska det låta ikväll. Bröderna Magnus och Henrik Rongedal var så sjukt grymma på och sjunga!! Jag dog, som niklas hade sagt :P


Hej mitt vinterland

Snön yr och det är alldeles vitt på backen. :)

a week of surprises

Det har varit en händelserik vecka. Den började i måndags när jag gick upp kvart över fem. Hade tänkt att ta mig ner till Båstad och vara där lagom till vi började halv tio. Det blev inte riktigt så. Jag satte min fot i Båstad tolv timmar senare istället. Stormen Per var det som retades med mig. Tåget från Borås var inställt och ingen ersättningstrafik fanns. Nej men tänkte jag då åker jag väl bara till göteborg istället, så det gjorde jag. 07:15 var ja där. Precis när jag kommer in på centralen säger de i högtalarna att mitt tåg är inställt. Jippie. Så 07:50 satte ja mig på en buss tillbaka till Borås. Väl där fick jag vänta till klockan elva innan jag kunde ta bussen hem igen. Nä jag kom hem var jag sjukt trött, och vrålhungrig. Det fanns ingen ström. Yippie en gång till. Jag satte mig vid köksbordet och försökte komma på vad jag straffades för. Som tur var kom strömmen tillbaka efter en timme, men då strejkade bredbandet såklart och jag kunde inte uppdatera mig om något nytt om tågen. Iallafall när bredbandet tog förstånd till sig och började fungera igen så kunde jag läsa att tågen faktiskt gick som de skulle med hjälp av lite bussar. För säkerhetsskull ringde jag och satt i telefonkö i en kvart. Jo tågen skulle gå, så 15:20 satt jag återigen på en buss till Borås och därefter till göteborg, en resa på 1 och en halv timme. Hade tänkt att ta 17:40 tåget. Stationen i Göteborg var full av människor. När jag kom dit visade det sig att tåget som skulle gått en timme innan mitt var försenat med 40 minuter och nu inställt. Men mitt tåg skulle gå, fast en kvart försenat. Det kom aldrig nåt tåg. Det blev också inställt. Yippie en tredje gång. som tur var hittade jag Julia på perrongen och vi chansade och hoppade på ett tåg till Halmstad. En bit på väg i alla fall. Men det tog väl en halvtimme innan vi ens började rulla och sen var resan full av stopp pga av diverse signalfel. Till varberg kom vi, sen fick vi åka buss halmstad. I Halmstad fanns ett tåg. Men det räckte inte med nedfallna träd, signalfel, salt i ledningar, inställda tåg och reducerad fart nu visste man inte vem som skulle köra tåget!! Det tog en timme att lista ut det. Trötta var vi när vi äntligen kom fram, men lättade. Måndagen var en resans dag.

På tisdagkväll hade jag, benne, vickan, linnéa, ida och elaine en lite surprise för Emelie som fyllde 19 i söndags. Vi körde alla ifrån henne från skolan för att snabbt hinna hem och baka en väldigt god gräddtårta! Inget ont anandes kom hon hem och där var vi :) En massa tårta blev det och sen en jättebra film. Dagboken. Många namn från den filmen hade förra årets treor helt kopierat rakt av till sin musikal. Det var väldigt lustigt. Mätt och lyckliga kom jag och ida hem den kvällen och vi gjorde hänga gubbe, russinleken och land,stad,sjö innan vi gick och la oss ;)

Onsdagskvällen var det CC som gällde. Först pizza på picasso, sen förfest hos Sandra och sen vidare till CC. Sällskapet var trevligt, men det spelades bara trance och techno tills man blev helt psycho i huvet.
 
Torsdagen var en seg dag. konstigt :P...men på kvällen åt jag, ida, emelie och benne tacos tills vi sprängdes, men gott var det. Sen körde vi lite land,stad,sjö också. Och vem vann? Jo jag såklart. haha :) Vi behövde lite frisk luft så vi följde emelie och benne hem och sen fick jag sån överskottsenergi så när jag kom hem igen ägnade jag nån timme till att pröva nästan alla kläder i hela garderoben. Ida sa: - Det är inte överskottsenergi Julia, det är sjukligt" :P

Ja, en vecka med många roliga och mindre roliga händelser, för mycket mat och för lite träning. Nästa vecka blir det skärpning! Då är det Friskis och plugg som gäller!

byebye

why?

Nu blåser snart den stora granen utanför mitt fönster rakt in i mitt rum. Jag vet det. Aj.

Var på bio igår och såg The Holiday, Vilken underbar film! En av de bästa måste jag säga.

love hurts...

skit också...


vi är på gång, vi är laddade, vi är tända

I torsdas kom skivan med de färdigarrade låtarna till vår musikal. Alla nästan hoppade på postbudet och Mia. När kuvertet kom fram, jublade vi :) Det är ett väldigt bra jobb ni gjort grabbar! Vi har mycket jobb framför oss som kommer bli tungt, men det ska bli så grymt kul!! Tänk att det är vår egen musikal, det är Mus04/07s eget lilla barn som vi tillsammans skapat :) Bara för att det är vi så kommer vi klara det! Trots att det är klydd med mentorer och att vi blir lämnade själva för att vi "- är så självständiga och duktiga, en sån bra klass" Men jag tror att de belive in oss, och jag gör det också!  We go together...la la la....! :D

...

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga. Det var det som kändes rätt. Men det gör så ont ändå.

"Det kallas tvivel det där som stör,
ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör."På väg

Mitt liv i en resväska. Packar ihop. Packar upp. Har så mycket saker och tankar. Får inte plats med allt i bagaget. En del kanske mindre viktiga än andra. Men alla måste med. Mot nya tider. Ljusare förhoppningsvis. Mycket ska hinnas med innan studenten. Mycket ska hända. Mycket ska göras. Många ska träffas. Många skratt. Säkert gråt. Ljusa och lätta stunder. Mörka och tunga. Beslut ska fattas. Steget mot något nytt ska tas. In i något okänt. In i framtiden.


Med er mina vänner så klarar jag det. <3
  

suck

Det sägs att den som känner en bäst är en själv. Men jag vet inte om jag tror på det. längre.

sjung helt enkelt :)

Sing for life, sing for joy
Sing for every man and woman girl and boy
Sing a song a simple melody
Sing out loud or just hum
Sing for moments in the past and times to come
Sing for history and destiny
Won't you sing for me?

thank you for the music

Trettondagskonserten i kyrkan är över. Min sololåt gick jättebra, om jag får säga det själv :P Det var hemskt roligt att sjunga idag! Men "nu tändas tusen juleljus" skippar jag gärna att höra på fram över, den blir lite tajtig efter ett tag.

Är väldigt trött men ändå sugen på att hitta på nåt, lite festsugen. so come and get me, :P

Keep singing, and keep smiling!

min nya sko

min nya sko
Min nya sko ;P. Fast den är snyggare nerkavlad ;)


Förresten så kan man ge mig hela OC-boxen om man vill. Jag har blivit besatt. tror jag.

fredag

Denna dag har jag tillbringat tillsammans med Linda i staden Borås. Lite shoppat blev det. Nya svarta stövlar som man kan kavla ner liksom, :P en luvtröja och ett par leggings blev det också. Sprang runt och försökte hitta ett par helsvarta byxor också men alla va slut :'(. Snart kommer systeryster hem från lägret, och vi ska bara mysa ikväll :)

Igår var jag i kyrkan och övade igen. Edwin var där och drog runt bara, men han underhöll mig ett tag,. haha, kul det. Och när jag hade suttit och skrattat i en halvtimme skulle jag sjunga och då var rösten inte den bästa, men det gick bra ändå. Krilles brorsa upptäckte att han kunde spela bas. Tur för oss för då får han basa lite på vår låt :) Vi vågade inte fråga den riktiga basisten för han hade skägg ;P Vi spelade och sjöng en massa andra roliga gamla låtar också, och Edwin var doakör :) Det var en trevlig kväll.

Förresten så har jag kommit på att jag vill bli röstcoach och sångpedagog! Jag och mamma pratade om min framtid häromkvällen och hon föreslog att jag skulle åka till Israel och plocka apelsiner, tack för tipset mamma :P

byebye

2007

Nyår blev jättetrevligt! Begav mig ner till skåne på lördagen och Vickan och Linnea mötte upp mig i Ängelholm med cabben, fast ja taket fick va på, fy va det regnade! Vå åkte direkt till maxi för att handla allt till vår nyårsmiddag. Mkt mat blev det. På kvällen spelade vi spel och kollade på sex and the city :) Jag och vickan gjorde upp ett schema för morgondagen för att ha lite mer koll på vad vi skulle hinna med. På söndagen tänkte vi gå upp tidigt, men klockan gick på snooze ett antal gånger innan vi till slut släpade oss upp. Vi skulle duscha, packa in håret, förbereda frisyren, duka, laga all maten, städa, stryka kläder och framförallt spela pingis ;P Det var jämnt men jag fick till slut se mig besegrad med 1-2 i set. attans.  

Vid halv sju började våra vänner komma in. Linnéa, Emelie, Elaine, Ella, Vickan och Jag. vi firade tillsammans in det nya året. Middagen blev jättegod och proppmätta blev vi. Våra nyårslöften skulle skrivas ner, och Vickan och Linnéas önskelek gjordes. 23:15 kom en taxi och hämtade oss för att köra till Ängelholm. Där var folk galna och sköt raketer till höger och vänster och vi alla var lite raketrädda faktiskt ;P Mycket folk var det och vi skålade in det nya året med champagne, lite efter tolv dock, champagnen var lite svår att få upp ;) Men vi drog vidare till en bar innan Linnéa bestämt skulle gå till Bahnof, ett dansställe, så dit gick vi, för att ganska snart gå därifrån för Linnéa hade ändrat sig, :P Men kul va det iaf. Jag, Ella, Linnéa och vickan lyckades uppfylla våra önskningar vilket fodrade att man skulle ge bort sin partyhatt till någon på stan, sen ta ett kort med en kille och sen be en annan kille säga: "Grattis Julia din önskan har gått i uppfyllelse!" Garderobskillen på Bahnof hjälpte mig att uppfylla min önskan, tack och lov, :P klockan 3, 20 minuter försent kom taxin och hämtade oss hem igen. Väl hemma åt vi mackor och klockan fem somnade vi gott.

Vi vaknade den 1 januari klockan 12 och det var storm ute. Årets första dag tillbringade jag på ett tåg, men de gånger jag var ute höll jag på att blåsa bort!!

Igår fick jag gå upp tidigt för att vara på jobbet klockan sex och inventera. Roligt värre. inte. var där till klockan fyra och snabbt fick jag bege mig till kyrkan för att öva med krille och kören inför trettondagen. Jag ska sjunga och Krille ska spela :) Klockan tio var jag hemma igen och död. Så idag har jag gjort minsta möjliga och har tagit igen min energi :)

det va det. so long