1, 2, 3, andas

Man kan ju få nervsammanbrott för mindre. Sj, biljetter, tröga telefonister, höga priser, telefonkö, fel svar...Gaah! irriterad, jag var skitsur och bara snäste när jag pratade med sj's telefonist, tänk vilket otacksamt jobb! Det är ju inte bara jag som är otrevlig under en dag. När jag ändå är igång kan jag spy lite galla på västtrafik också. Inte konstigt att dom förlorar massa pengar när det är så sjukt dyrt att åka buss och det blir billigare att åka själv i en bil(!!) jag vet att det finns större världsproblem men västtrafik, sj och datakrångel kan få mig att gå upp i atomer.  Dagens övertrevlighetstaktik är nu borta. Har jobbat idag och jag tänkte att det kanske blir roligare och tiden går fortare om man är ûbertrevlig mot alla i kassan och i gengäld kanske får lite glädje tillbaka. Nog för att man brukar vara trevlig, men det funkade faktiskt =)

tisdag

Love cdon. igår förmiddags skickade jag efter abalone dots-skivan och idag kom den ! :) Härligt, riktig feel good musik! Idag har varit en slödag med syrran, vi har snart kollat igenom alla "andra avenyn" avsnitt och har väl fastnat i ett beronde tror jag. Nu blir det kladdkaka! gott.

Lasse!

Winnerbäck konserten var alldeles fantastisk :D Han spelade alla mina favoritlåtar och jag njöt! Jag blev också alldeles förälskad i förbandet, Abalone Dots. Fyra tjejer med kontrabas, gitarr, fiol, banjo, nyckelharpa och cello. Helt underbart!Nu är det äntligen lov och jag ska njuta av varje sekund. Men det känns konstigt att vara hemma en vecka och inte få träffa Kristian. Stockholm, far away.

Det finns säkert jättemycket att skriva som har hänt på sistone, men palla, ingen inspiration. Ikväll blir det iaf bio med Linda, hennes något sena födelsedagspresent.

snartsnartsnart

image78

! 3 dagar - 9 timmar - 43 minuter !

Äntligen! Det blir hårdkörning av Lasses musik varenda lediga stund nu som uppladdning!Spelningen på Hasses i fredags gick jättebra! Alla va jätteduktiga och det var fullt med folk! Kulkul! :D
Fredag är en ledig dag så imorrn får jag åka hem och sen är det lov! Ska bli så skönt att bara komma hem och koppla av ordentligt. Känner att jag behöver det nu, om jag ska orka med alla rep och allt som måste fixas inför julspelningar och julshowen.

Nu är det visst krismöte med klassen på gång. Känns som att jag har missat nåt :S

ciao!

Torsdag den 18:e oktober

Vilken härlig morgon! Jag och Karin tog en springtur i bra tempo imorse. Och det va så skönt! Det gick så lätt, tänk att man kan känna så när man är ute och springer, det gillar vi. Efter det åt vi en välförtjänt frukost i soffan. Nu väntar en och en halvtimmes dans sen är denna skoldagen över. Eftermiddagen kommer väl gå åt till att repa inför spelningen på Hasses imorrn, som hela kvällen igår. Ikväll har vi också fått gratisbiljetter till en teaterföreställning i Kalmar, men jag vet ärligt talat inte om jag pallar åka med, hela förra veckan och hela denna veckan har varenda kväll varit uppbokad så jag känner bara för att ta det lugnt och andas normalt ikväll. Titta på masjävlar som kom med posten förra veckan :)
 
Hepp, tvätten måste kollas också! Ciao!

Ett Grattis också till kusin Åsa som fyller 20 år idag!!

home sweet home

Nu ska jag åka hem! Wiee!

Vecka 40

Helg. Bertil Goldberg. En musikal - "Fett". Bob Hansson var helt enkelt asbra! Onsdagens fest va full av dans och "dettatyckerjagärbrahosdig"-ord. Skogsby förlorade mot Capellagården i fotboll. tragiskt. Min nya promenadrunda är full av tranor. Solen har lyst över veckan. Lars Winnerbäck tar ner en på jorden. Jag har svåt att sova. Jag och Camilla hade en mysig dag på Ikea. Jag tänker för mycket. Bra eller dåligt? vet inte. hans lockar är borta. min ängel har jättestora bröst och hon vakar över mig. fläskfilén i fredags var übergod. när började jag använda ordet über? feck, är veckans nya ord. Lill Lindfors är cool by the way. foten ondar fortfarande. Jag har bluesjam i läxa. Och Rent. Te och ostkväll är det nya. hur uppstår vind? lite hemlängtan börjar krypa fram. saknar. vecka 40.


lite rock

Det är så det är. just nu.