Gaah!

Nu är jag sur. Jag är megatrött och mitt fina svarta linne med guldtext har förstörts i tvätten och texten har blivit helt vit och ful! bajs! Tvätta är döden när man bara vill lägga sig ner på stället och somna. Kan inte torktumlren gå i ultrarapid? 

Imorrnkväll är det dags för vår föreställning som har tagit all tid och alla krafter de här sista veckorna, ska bli så skönt när det är över så man kan andas normalt igen. Jag har varit så speedad så jag har inte kunnat sova även fast jag varit dödstrött. Men det ska bli väldigt kul och köra imorrn. Det är ju den första publika grejjen vi gör tillsammans. Det blir lite minimusikaler, texter, dans, och solosång. Jag tänkte riva av en rocklåt jag ;) jeah!

I helgen kommer familjen och Krille hit. Ska bli skönt att få träffa dom igen!

slut.

Kalas

Kalas är så mysigt. 20års-kalas för Elin i solskenet. Kakor och Kaffe. Gitarr och sång. Jag älskar såna stunder.

En blogg i väntan på ett av livets måsten, tvätten.

Öland

Min första helg här på Öland. Skönt att slippa resa och bara kunna koppla av. I fredagskväll var vi inne i Kalmar och såg en föreställning med gruppen "Scthunk". Lasse i "lasse och morgan" var ,tillsammans med två andra, clowner som improviserade fram föreställningen. Meningen var väl att den skulle vara rolig hela tiden, men ibland gick skämten lite för långt, men i det stora hela så roades jag av dem och hade ganska trevligt. När vi var tillbaka på skolan igen var vi ett gäng som hade glass och myskväll.

Igår var jag i Kalmar igen och träffade Christa. Trevligttrevligt :) Det känns lite skumt och träffa gamla folket när alla gör andra saker än att gå på apelryd. I lördagskväll hade vi, de från klassen som var kvar på skolan, tacokväll och så-ska-det-låta tävling. Tyvärr så föll jag och Eddie på målsnöret, men vi tar segern nästa gång! Vid tolv nånting fick vi för oss att gå upp i musikrummet, och det gjorde vi. Vi spelade alla låtar som man kan spela med högst tre ackord, och det blir ganska många :P Proud Mary, 500 miles, house of the rising sun, knockin' on heavens door, mfl :) vid två på natten ungefär så la vi ner spelandet och hade te-mys med ost och kex i Johannas säng. Vid fyra kröp jag ner i min säng och somnade ganska bums ;). Det var en trevlig kväll.

Idag skiner solen och det är varmt och skönt ute! Det är skönt att ha en hel söndag på samma ställe så man slipper slitas från hemma alldeles för tidigt.

so long!

På två ställen

Jag har mitt hjärta på två ställen just nu med 30 mils avstånd. Jag älskar stämningen och männsikorna på Öland samtidigt som jag vill vara hemma hos Kristian och familjen på samma gång. Lite jobbigt, men allt kul som händer på Öland gör att helgen kommer fort!

Denna veckan har varit jättemysig. Mycket dans har vi haft och skön tv-kväll med Idol och House. I Onsdags var det "Hasses" som gällde och det var verkligen girlpower night! Starkt, vi måste stå på oss tjejer! Vi dansade även en massa och sjöng karaoke och firade in Alices födelsedag. På torsdagskvällen hade vi överraskningskalas för henne i Adams mysiga hus med marängswiss och te. Vi frossade också i varandras dialekter och hade högläsning på bla. värmländska, skånska, östgötska, amerikanska och hälsingdialekt. Det är så mysigt med dialekter men jag har problem att få in min riktiga dialekt, jag pratar lite av varje känner jag. En helmysig kväll med en underbar klass!

Men vad gör vi egentligen om veckorna? Sjunger, Spelar teater, dansar, kollar på film, tränar, äter!...Just nu har vi börjat spåna inför konstnatten om två veckor, då det blir lite av varje. Känns skönt att komma igång med nåt projekt och ha något att jobba till.

Idag blev det en tidig tågresa hem för att undersöka min fot igen. Jag fick en spruta ( och jag som har sprutskräck, men det gick bara fint faktiskt) och det börjar redan kännas lite bättre. Har antagligen en överansträngning i fotleden....

Imorrn ska jag och kusinen på musikalaudition. Ska bli roligt det.

so long! 

Söndag

I tre år har söndagarna varit en ångestens dag. Helgen går alldeles för fort och på söndagen försöker man slita och dra så mycket som möjligt i klockan så man slipper åka igen. Men det är ju inte så att jag inte vill åka tillbaka, för det vill jag och det ser jag framemot bara resan har börjat. Det jobbiga är att säga hej då, vi ses på fredag. Dagarna tills dess känns oändligt långa, men när fredagen väl kommer undrar man var veckan tog vägen. Söndagen kommer fortsätta vara en dag som sliter hjärtat åt två håll. Man måste åka till det andra livet, hur mycket man än vill stanna en dag till i livet i trygga hemmet, där människorna finns som man alltid kommer tillbaka till. Till slut kan man inte dra en sekund till utan det måste bli ett hej då.

Och nu kan jag inte sitta här längre för tiden springer och det måste jag snart också göra. Mot skogsby!

Ö

Helgen gick fort och nu är det dags att åka igen. Mot Öland. Men det är som en frihetskänsla att åka över ölandsbron och bort från fastlandet till en ö som har en sån härlig atmosfär. Hela ön andas på nåt sätt frihet, lugn och ro. Speciellt nu på hösten när det inte är så mycket turister kvar. Jag gillar det!

De första två veckorna har varit jätteroliga och man kan prata och umgås med alla i klassen. Alla brinner för samma sak och det är härligt. Jag trivs på internatet och det är alltid fullt upp. Extra danspass på kvällarna, filmklubb, egna filmkvällar, fotboll, bastuklubb, hasses, öva, öva och öva. Man behöver aldrig vara rastlös om man inte vill : )

hepp, tåget kallar!  hej!