Uppdatering

Vi repar mest hela tiden här och det går framåt. Över hela Kalmar finns mitt ansikte på affischen :P yey roligt...Det är soligt och vårigt här! underbart! Vill bara ta långa promenader med älsklingsmusiken, men det hinns inte riktigt med tyvärr. I helgen blir det fest och rep, och fest och rep =)

so long

bra julia

Gud vad jag är duktig, nu har jag skickat iväg en massa mail. Nu ska jag ringa dom som inte svarat en gång till och så ska jag kolla upp körskolor!!

a hard work work

appropå

Det snöar! Jag sitter och skriver jobbansökningsmail och har en hel lista jag ska ringa. Dessutom är jag ganska pank till lönen kommer. Nu är jag nyklippt och nyslingad också, underbart skönt!
 
Nej, inga sådana här pauser. Nu måste jag jobba!

lite senare en tisdag

Feck, nu måste jag ta tag i mitt liv. Jag kan inte sitta här och skjuta upp saker, att det ska va så svårt. Jag behöver en sekreterare som ser till att jag gör det jag ska. Bra förutsättningar till vuxenlivet. not.

Sen har jag funderat lite. Vad ska jag här hemma i trakterna och göra i sommar och i höst?!! Det händer verkligen inte nånting här och alla gamla vänner flyttar härifrån nu och alla nya vänner bor ju på alla andra ställen i sverige. Jag flyttade hemifrån när jag var 16, jag tänker inte flytta hem när jag är 20! Jag måste komma på vad jag vill göra, nåt som man kan göra nån annanstans än här! Kristian kommer ju inte heller finnas här det närmsta året...förresten så saknar jag honom!

Varför är det såhär? När man går i skolan är dessa integöranåntingallsstunder det som man längtar efter mest och nu när man har hela dagar på sig så får jag panik av allt som jag har tid att göra som jag måste göra (?) jag förstår mig inte på mig sälv...

Nu får syster komma hem snart !

Jag vill träffa Camilla snart!

Lyssnar på Sofia Karlsson, inte den mest uppmuntrande musiken men ack så vacker!

en tisdag

Här sitter jag hemma på mitt lov. Gör inte mycket vettigt. Har tagit en promenad med Linda och druckit te. Har läst igenom första akten och försöker memorera repliker. Har en liten paus nu. Asså vad är det med mig? Jag får panik av att inte ha någonting att göra! Slappna av Julia, du behöver det! Imorgon ska jag iaf klippa mig, det va ju på tiden. Sen ska jag och mamma umgås! På torsdag ska jag och syrran luncha i stan. Måste läsa massa mer manus också...börjar bli lite pank nu, eller blir väl efter klippningen imorrn, jag som ville shoppa...attans banan..

Det finns bara två saker som du måste göra här i livet. och göra val. Men det där med att göra val är ju ett aber...

Ne nu ska jag nog duscha tror jag, sen ska jag äta fruktsallad, sen måste jag välja att läsa manus...

kjgsleeirtöose

En dag i växjö har det varit idag! Med Adam och Maria. En händelserik resa med lite bensin, missade avtagsvägar, en rolig teaterföreställning, och timmar i teaterns kostymförråd där vi försökte hitta kläder till föreställningen. Lite fick vi tag på iaf. Men dyrt blir det om nåt tappas bort!! Skönt att komma iväg från skolan ett tag, vi pratade om det i bilen och det kändes nästan som att vi var utomlands för vi fick en sån frihetskänsla :P

Helgen med Kristian var trevlig. Kul fest i fredas och lördasmys med tacos och melodifestivalen i lördas. fy för festivalen, såå dåligt! Det var bättre förr...en vecka kvar sen är det sportlov. ska bli skönt att komma hem ett tag, bara vara, umgås med familjen, försöka fixa allt det där som man aldrig hinner med eller tar sig tid att göra...får se hur det går, jag känner ju mig själv ganska bra...

Inte så många repveckor kvar innan premiär.  Paniken börjar smyga sig fram så smått...men efter teatern idag så blev man väldigt pepp igen..

ciao!

Familjen

Igårkväll pratade jag en massa med familjen i telefon. Det var härligt! Dröjer nån vecka till innan jag får träffa dom igen. En stund var alla tre i telefonen samtidigt, rörigt men underbart =) Mamma var jätteflummig och lät nästan poetisk! Syster pratade så nära telefonen att jag inte kunde höra vad hon sa vilket bidrog till lite roliga missförstånd. Stackars pappa fick bara ta emot mitt hat mot skolans trådlösa breddband och min dator, sorry =)  Jag älskar min familj!! Om några veckor åker vi till Barcelona! Wiee!

Nu är det bara två dagar, elva timmar och fyrtiotre minuter kvar till älsklingen kommer hit!


Havregrynsgröt med frön, frukt, kanel och annat gojjs börjar bli min nya favorit (!)

vackra söder

En snabb men kul helg i Skåne! Massa prat, pizza, vin, dans och galna upptåg. Ella gick runt och frågade vad allas mammor hette och vann lätt tävlingen! =) Det var så skönt att prata med dem, det kändes som att man träffade dom igår, fastän det var ett halvår sen! Det får inte bli lika långt till nästa gång!

Nu är det på repetitionerna igen. På torsdag kommer min korpral hit! =) Mysigtmysigt!

so long!