Borta bra, men hemma bäst

Barcelona var underbart! Soligt men kallt. En stad som jag vill åka till fler gånger. Def. Men har ändå hunnit med en del på några dar. Åkt runt i staden med buss och sett mycket, fast eg ganska lite av denna gigantiska stad, med massa gigantiska byggnader. OS-området var jäääättestort och häftigt =) La Sagrada Familia, den stora kyrkan som man byggt på i mer än hundra år och som än inte är färdig! Stor, plottrig, skulpturer överallt, fantastiska former, härliga fönster och mönster och sten i olika typer. Ascool! nu blev jag lite sugen på arkitektbanan igen, =) Jag kanske ska bygga mig en kyrka :P Jag och mamma åkte hiss upp i ett av tornen och fick gå ner sen, svindel, men världens utsikt över barcelona. Shoppat har jag också gjort, såklart! Men det finns tusen affärer kvar där som jag måste besöka! Saluhallar är fantastiska! Bara gå runt där och titta och lukta är underbart, men fiskdelarna va läskiga, de rörde ju på sig!! Vi var ju i Spanien så jag och mamma drack Sangria och fick en smärre chock när vi såg kvittot, men gott var det =)

Ja det var en härlig minisemester. Underbart att bara få umgås med familjen. Det var längesen jag och syster bara flummade och fulade oss!

Det har varit skönt med en veckas lov,  men nu längtar jag tillbaka till Öland. Vill inte tänka på hur det ska bli sen om två månader. Separation. usch. Jag tycker så mycket om dessa människor och vi har delat så mkt på så liten tid...men om två veckor åker vi till Prag! wiiee!

so long!

påsklov

Fick en jättefin 20-årsdag! På morgonen var Alice, Eddan och Karin inne och sjöng =) Sen firade vi både min födelsedag och att vi klarat av alla föreställningarna med prinsesstårta. På kvällen var det dags för min och Marias 39-årsfest. Temat var klädbyte och alla hade fått en person som de skulle byta kläder med. Mycket roligt och alla hade gått in för det jättemycket. Killarna var riktigt fina i smink och tjejkläder =) Det blev en trevlig kväll och tack för alla fina presenter! =D

Igår var hela klassen hemma hos vår lärare Tomas. Han bor i en gammal skola, såå fint att vi alla blev helt tagna. I den gamla skolsalen fanns många små hörnor att sitta i, och en öppen brasa och Tomas lagade jättegod mat åt oss och vi satt som en enda stor familj runt det stora träbordet =) Å vad jag älskar den här klassen och livet på öland. Nu är det bara två månader kvar och vi börjar alla få lite separationsångest. Men vilken rolig vår vi ska ha! Vi har så mkt kvar att göra. Pragresan snart!

Barcelona, soon I come!

Dagen efter

Förra veckan var en av de roligaste veckorna i mitt liv. Att bo på teatern i en vecka var helt underbart och med dessa underbara männsikor!! Vi har jobbat så hårt för den här föreställningen och gjorde den väldigt bra om jag får säga de själv, alla la ner sin själ på scenen! härligt! Många i publiken sa att detta var bland det bästa de sett, det är ju ganska bra betyg =) Fina recensioner fick vi också, och jag är med i tv :P haha, känner inte igen mig själv, och jag stänger aldrig munnen :P Känns tråkigt nu att man inte får göra spela den här föreställningen mer, det tar ju slut så fort!

Jag älskar teaterlivet och jag bestämde mig under föreställningen i fredas att jag ska söka wendelsbergs folkhögskola med musikteaterinriktning.

I Lördas kväll var min fanclub och tittade, skönt att se dom, och i fredas var Vickan här och kollade! Å vad glad jag är att du var här gumman!! =)

efter föreställningen i lördas fick vi plocka ner hela scenen och sen var vi vrålhungriga. Vi bestämde oss för burger king men när vi kom dit 10 över elva hade dom stängt. Mat ville vi ha så vi tog mcdonalds istället men missade avfarten och var påväg ut på ölandsbron, men Karin gjorde en förbjuden högersväng och körde över dubbelheldragen linje och lyckades vända vi brofästet, hahaha, det var en rolig upplevelse! Sen var vi tvungna att köra in till stan igen för att karin skulle hitta ut till donken, men vi fick vår mat till slut och gratis dounuts. "do(u) not eat me" ;P

När vi kom hem vid tolv var dusch och omsminkning som gällde sen blev det party hela natten. kom i säng 20 över sex :P En helrolig kväll. Vi skålade i champagne och hade "krismöte" fast bara med massa kärleksord till varandra. I söndas vaknade jag 10 och kunde inte somna om, jag förstår mig inte på mig själv ibland, jag kan inte sova när jag bäst behöver det! Camilla och Johanna var här och hälsade på i helgen också, fantastiskt kul att se dom!!!  '

Idag är min sista dag som tonåring!!! =) Imorrn smäller det och jag och MJ ska ha 39års fest, hon är ju liten och fyller nitton på fredag :P

Snart är det ju påsklov och Barcelona!!!!!! Jej, va skönt det ska bli!


Teatern

Idag flyttade vi in på Kalmar Teater. Vi har hängt upp ljus, fixat scenen och trixat med allt runtomkring. Jag älskar att vara där! Tänk att vi ska spela på en riktig teater, med proffsiga ljud- och ljuskillar, hjälp av maskör och scenograf , och egen scenmästare! I Love =) Jag och Lydia är värsta bästa teamet på att måla och häfta ihop fina gallerfönster ;) Om fyra dar smäller det. då är det premiär som gäller, shit va kul det ska bli!! Denna veckan kommer bli så underbart rolig och arbetskrävande!! Kan inte bli bättre med det härliga gäng till klass vi är!

Tänk att om en vecka och några timmar blir jag tjugo-åring! slut på tonårstiden och in i vuxenvärlden. AAH! =)

Hepp, nu ska jag söka mig ett par jobb i göteborg. Jag vill dit i höst!