Årets sista dag.

Igårkväll träffade jag underbara Emelie och Benne! Å va härligt det va och se dom, kramkalas och snabbuppdatering blev det. tyvärr går tiden fort när man har roligt men det var i alla fall kul och träffa dom en stund. höra lite skånska =) I fredas pratade jag med Vickan i telefon, första gången på flera månader. Härligt och höra den skånska, glada, ivriga rösten =) Där blev det också en snabbupdate, tänk vad mycket som har hänt på fyra månader! Känns helkonstigt att jag varit på öland så länge, träffat så många nya underbara människor, och det känns som att den här våren kommer bli superduperbra! Jag känner det riktigt starkt =P

I torsdas var det shopping som gällde, en massa fick jag köpt, bla en jättesöt klänning och ett par pumps, mamma tyckte jag såg ut som  madicken ;) På kvällen var det mat, julklappsutdelning och kortspel med systrarna theodorsson, alltid lika trevligt!

På fredagskvällen var jag, kristian, och hans familj ute och åt, den godaste kycklingfiléburgaren med csisscut-potatis åt jag =) sen var det Arn på bio. Bra film tycker jag, väldigt fina bilder, liite aningens lång bara. Det dumma med svensk film i dåtid är ju att det blir väldigt komiskt när t.e.x morgan alling (morgan och lasse i tippen) kommer upp som Arns bror i en allvarlig roll. Nästan hela biosalongen skrattade bara för att han visades :P Men det kommer ju en uppföljare så slutet blev lite hastigt. Men dte va kul att hon som spelade Lena i "upp till kamp" fick en liten roll också, bra hon!

I bakgrunden sitter krille och asgarvar. bästa Eddie har skickat "Stinsen brinner" på dvd. Den är alltid lika rolig även fast jag kan den utan och innan =D

Igårkväll när jag åkte buss och lyssnade på min härliga musik hade jag jättemycket tankar som jag tänkte skriva ner, men det är som det brukar vara. När jag är ute och går med mig själv och musiken kommer blir alla tankar klara och inspirationen för att skriva är jättehög. Men när man väl kommer in igen och ska skriva ner allt man tänkt är allt borta...då blir allt bara löjligt..

Men jag tänkte på det, är det inte konstigt att lilla blyga jag flyttade 17 mil hemifrån när jag var 16 för att musikala mig? Och nu flyttar jag dubbelt så långt. Lilla blyga jag, att jag vågade...men det var väl tur, de 3,5 bästa åren i mitt liv! Hårda, jobbiga, ledsamma och alldeles alldeles underbara!!

Något nyårslöfte kanske man borde ge så här på årets sista dag. Asch är dålig på sånt, har så svårt för att hålla dom också, men det får väl bli samma som förra året. träna mer och äta mindre bröd :P originellt va? Sen ska jag va snäll, stå på mig, ta hand om mina vänner, skratta mycket och lära mig en massa! =)

Gott Nytt År på er alla!

Kommentarer
Postat av: Chrystal

Ingen fara vännen!
Det är faktiskt lätt! Jag gjorde t.ex. min nuvarande header i paint och word ;) du får gå en privatkurs :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback