regn tunga skyar

När man sitter på jobbet, det regnar, inget folk pallrar sig dit och man har två timmar kvar då går sekunderna jättelångsamt, men när man sen får gå hem och man ska hinna med en buss då jävlar springer sekunderna fort, tyvärr snabbare än vad jag springer. Tur för mig att det gick ett tåg, så kunde jag sitta och vinka till länghem när jag svischade förbi och får gå av en mil åt fel håll...det där med västtrafiks lokaltrafik har aldrig imponerat på mig...dyrt är det också!

Imorrn har jag ledig dag och känner för att fixa och dona med småsaker, men om jag känner mig rätt så kommer jag va fruktansvärt rastlös efter bara nån timme, och regnar det lika mycket imorrn så kommer det bli ännu värre. varför gå in för att vara mer optimistisk? ;) som någon sa en gång, - bättre att vara riktigt negativt inställd till en sak så kan man bara bli postivt överraskad :P ja ja vet inte det är kanske inget motto för mig...hellre to much positivitet =)

ska ryssarna vinna em?

en dag på jobbet

Sista timmen på jobbet är ganska lugn här. Men mer folk än jag kunde tro denna midsommardag. Midsommarafton blev lagom och mysig. Grill, dans kring stången och till cd-spelaren =) Var skönt att gå upp imorse och känna att man var realtivt pigg i huvudet!

Nu skiner solen iaf. Men blåsten kunde försvninna, frusen som jag är.

lyssna in "Navid Modiri och gudarna", skönt gung!

nostalgitripp

Hade en fantastisk mysig eftermiddag/kväll igår. Satte mig på en buss mot Göteborg. Somnade, men med kaffe, snickers och en promenad ut till liseberg blev jag pigg igen. En av fördelarna med att jobba på djurparken är att man går in gratis på liseberg! Så jag gick in och styrde stegen mot leksakshjulet där Tobbe stod och jobbade. Turligt nog hade han rast då och vi kunde sitta och snacka en stund. Trevligttrevligt. Sen gick jag in mot stan igen och mötte upp Elisabeth och vi tog spårvagnen till café hängmattan där Adam och Krsitine hade spelning. Jazz in swenglish, piano och sång, oerhört duktiga människor mina ölandsvänner! Det blev en mini ölandsreunion där då både Eddie, Johanna, Kristina och Evelina var där! Kändes som att det var jättelängesen man såg dom, men det var bara tre veckor sen. En helbra kväll! Träffade vänner från tre epoker av mitt liv, Länghem, Båstad och Öland. <3 . En trött Julia satte sig på tåget hem sen, och försov sig imorse. Fredag den 13:e. Tur att mamma började sin semester idag, så hon fick snällt köra mig till stan och körlektionen. Övade stadstrafik och enkelriktning. Tog en fika med mamma i solskenet på café viskan, tajmade ösregnet och fick springa till bilen.

"Och jag är själv en vilsen fågel, som vänder åter ur en dröm. En dröm om evighet och kärlek, en kärlek som är hav och vind och ström. "


aj

jag är helt stel i min nacke. men det får det väl vara värt. dansade hela lördagsnatten lång. kastade lite för mycket med huvudet kanske, men roligt hade jag =) det var brännbollscup, mycket folk och strålande solsken på dan. helt perfekt med andra ord. på kvällen kom tyvärr knotten och käkade upp mig.

Idag känner jag mig bara trött. har jobbat tre timmar, sen sov jag hela bussresan hem, och nu håller jag på att somna i körteoriböckerna. en promenad kanske piggar upp. så får det bli.

sjung om studentens lyckliga dar...

Idag var det student i Borås. Lastbilarna och släpen körde allégatan fram och tillbaka i minst en och en halvtimme. härligt. Jag vill ta studenten igen! Ett år sen idag, det var en härlig tid! "För vi har tagit studenten..."

solsol