Igen..

Jag har drömmar. Musik. Sång. Där är jag fri. Inuti. Fick förresten ett mail från carolina min lärare. sött. Tack.

"Tåget bara rullar, till en plats nånstans i fjärran. Ständigt nya bilder jag ser igenom fönstret. Aldrig nog med tid /.../ Tåget rullar på, för mig genom livet. Genom alla platser som alltid tas för givet."

garnnystan

vet inte riktigt vad jag ska säga. likgiltig.
förlåt.

musik....

Den underbaraste musikläraren är Carolina, och man måste lyssna på henne! www.carolinasoderman.se

Kommer sakna.


(Hur skapar man en länk förresten? Det funkar ju inte)

?

Fokus igår. Kände nästan ingen. Var ganska trevligt ändå. Helt lagom. Trevligt som sagt.


?

Juldags morgon glimmar

Julaftonen blev en mysig dag. Jobbtimmarna tog fort slut och det traditionella julbordet väntade. Träffade släkten, åkte hem, åt gröt, delade ut julklappar. Fick ett mysig täcke, en sjal och Anders Ekborgs nya skiva bla. Den skivan är mycket speciell, han har filmat in alla låtar teatraliskt för att få en äkta känsla, och den känslan kan bara ekborg skapa.lovely.
 
Gick upp tidigt imorse för att gå på julotta. Läste lite och somnade nån  timme när jag kom hem igen. Det är en fin dag idag. Känner för att festa ikväll. Får se vad som händer.

so long

pust

idag har jag sålt hundratals julgrupper och i min hjärna snurrar det runt en massa, 29:90, 19:90, 59..siffror siffror. Jag är slut. slut i huvudet pch slut i musklerna. Imorron är det tre timmars jobb till, sen är det riktigt lov. förresten är det julafton imorrn, nån som är medveten om det? Jag har noll julstämning, kunde lika gärna varit vilken söndag som helst imorrn, men granen i vardagsrummet och mammas pyssel vittnar om att det faktiskt är en speciell dag. Ska ändå bli mysigt med julafton. Slog in alla mina julklappar igår. Ibland kan man bli lite väl kreativ, iaf när det gäller paketinslagning, men man måste ju se att paketet kommer från mig :)

Veckan har för övrigt varit en slappevecka, med massa sovmorgon och noll lektioner. Julavslutningen var mysig men vemodig. Det var så fint överallt på skolan, men tända ljus, julgodis, alla var uppklädda och julfrukost i matsalen. Matsalen är det bästa med vår skola! Den är så mysig, där kan man sitta jämt. Men vi gillar inte moderninseringen med mjölkmaskiner och plåtbox för tallrikarna. Vi vill ha kvar våra mjölkpaket och vattenbringare som alla tar med till borden så maggan, och inger blir vansinniga, men det är ju charmen :) I like. Iaf julavslutning i kyrkan och sista dagen för pernilla och carolina. Carolina fick sjunga utan mole i kyrkan, tråk, men hon gjorde det med gråten i halsen och så otroligt vackert så alla satt och grät. Kommer sakna dem <3. 

Efter avslutningen bar det av uppåt med tåget. Åkte med ända till göteborg med Andy och Julia. Träffade Sofia där, trevligt, handlade den sista julklappen fort, och sen satt vi på espressohouse på NK.

Jag ska fundera. Det kommer att gå bra. 

Merry Christmas!

Jul, jul, strålande jul

mm...längesen jag var hemma nu. Jag måste hem och tänka! Bort härifrån ett tag. 

I helgen var marie, sofia, vickan, linnea och jag på väla och handlade julklappar. Så mycket folk att man fick slå sig fram, men de flesta julklapparna är färdiga nu. skönt. Blev riktigt bortskämd i helgen. Andy lagade mat åt mig, och i söndagsmorse hade han bakat scones när jag vaknade :) gottigt.

Igår, drog vi in till ängelholm efter skolan. Lite fler julklappar, fikamys hos linnea. När jag kom hem slog jag in lilla julklappen till klassens julklappssäck, och jag ville vara lite kreativ och började klippa ut bokstäver ur tidningar som jag skulle skriva mitt rim med. Jag ångrade mig när jag hade skrivit första ordet, men då kunde jag ju inte ge upp, så jag satt där en timme..men vad gör man inte för konsten ;P

Härlig sovmorgon idag. Börjar 20 i ett :). Vaknade, drack te och läste i min bok, sen tog jag en härlig dusch och sen blev det en härlig cykeltur längs strandpromenaden till skolan. Sol och kallt, vintern får gärna komma hit!

Lucia förra veckan gick bra, jag svimmade inte, men höll på att snubbla när jag skulle gå ner för trappan :P Sången gick väl ganska bra, men den där kronan trycker ner hela överkroppen så man knappt kan röra sig.
_______

Härliga jul! 

lovley sunday night

Det är så härligt att få slippa tillbringa en söndagkväll på ett tåg! Iuf får jag sitta där hela morgonen imorrn, men jag älskar söndagkvällarna hemma. Särskilt nu när det är sådär julmysigt och fint och man dricker sitt kvällste :) Det var lucia, med bla syrran i kyrkan ikväll, så vackert så. Men krille och åsa är mina idoler, de spelar ju så vackert, och jag fick den briljanta idén att vi kunde skapa en trio, jag sjunger så gärna! Undrar om dom vill dras med mig? ;P

Massa marknadsföring och spanska i veckan, tråkigt värre...

Ne, nu får jag nog ta och lägga mig, jag ska ju trots allt gå upp kvart över 5 imorrnbitti..gäsp!

hej på ett tag!

last week

Hemma igen efter två veckor i Båstad. Förra helgen var hela familjen nere och såg vår dansföreställnig som gick väldigt bra faktiskt :) Det var en regning helg, men ack så mysig. Idag har vi testat studentmössor och beställt en massa andra studentsaker, mkt pengar blir det, och det är sjukt att det snart är jullov och bara ett halvår kvar till studenten!! Lite vemodigt...

På onsdag är det lucia, och jag får bära kronan i år i skolan :) Lite nervöst, har ju aldrig sjungit med en kilotung krona med fem levande ljus i..tänk om jag snubblar?

Veckan har bestått av plugg..lite filmtittande i måndags och friskis igår.

Hepp, nu pallar jag inte mer...hunger...ciao