Solig söndag

Här på wendels har jag det bra jag. Har gått två veckor nu och vi har hunnit med ganska mkt. Dansar en massa gör vi, stepp och sånt kul =) teater, sång och lite annat smått och gott. Skolan är ett jättefint ställe och jag trivs bra i mitt rum med min roomie Saga. 

Det händer saker. Till det bästa, tror jag. Livet ter sig konstigt ibland. Jag vill både skratta och gråta.

byebye

Wieeee!! imorrn ska jag flytta! :D

en dag i parken

Hahaha, jag har haft en kändis här i parken idag, inte riktigt min favorit, men ändå. gissa vem? jo allas vår Christer Sjögren, men han försökte gömma sig bakom ett par solbrillor,..såklart fastnade hans kvitto i kassaapparaten, jag blev ju alldeles nervös när han va där, haha, eller inte, :P det blir nåt att berätta för mormor det! Sen har jag dödat ett 30-tal getingar som bara svärmar in här. fredag idag betyder städdag så jag får väl ta tag idet, sen ska jag äta min espressohousescones med creme cheese =). Tänkte köpa mig ett par byxor på gina innan jag åker hem också, om jag inte ändrar mig, igen, stod och velade igår...

hepp, städa var det!

det är tanken som räknas...

gäsp, två timmar kvar på jobbet och inget folk. man är ju så beroende av besökarna här och är det mycket folk är det jättekul men såna här dagar är det bara seegt.

Flyttar om några dagar och nu ligger alla mina saker hemma på golvet, men jag tycker om det. Jag gillar att packa ner till nåt nytt. det ska bli så roligt att verkligen få hålla på med det jag gillar allra mest i två år till. just nu är ja jättepepp på att jobba sena kvällar och verkligen frossa i musikalarbete. till slut blir det teaterpedagog av mig, hur låter inte det? haha,. men mina arkitektdrömmar har börjat smyga sig på igen, och man kanske skulle söka arkitekthögskolan ändå, bara för skojs skull. 

ja vill så mycket, var det nån som sa. men det är väl bra? Att vilja är väl det första man måste göra, sen kan man nå dit man vill.

det va det sålänge!

vattenpöl

Vilken seeg dag det är idag. sitter på jobbet och regnet öser ner och det är knappt några människor här i parken. de första sex timmarna gick an när johanna också va här. vi har städat, haft nutidskrysstävling som jag förlorade tyvärr, ätit gratisglass, googlat på nätet och läst roliga bloggar, och snattrat en del =) Men nu är det två timmar kvar, alldeles ensam...har bara tre dar kvar nästa vecka, sen flyttar jag, wiie ! Ska bli skönt faktiskt, jag trivs väldigt bra hemma, men det är skönt att ha sitt eget ändå...

Såg "Mamma Mia" på bio igår, va bra den va! Blev alldeles glad, sådär skönt uppiggande =)

ciao!

sjätte augusti tjugohundraåtta

rekorddag på djurparken idag, många timmar innan en lugn sekund, dagen gick fort iaf. nu är jag förkyld och snuvig, det vill jag inte va! ska nog bädda ner mig och titta färdigt på andra akten av Nästet. Tänk att det va fyra månader sen vi stod där på kalmar teater, vilken jobbig och alldeles underbar tid det var! Och tänk så bra det blev! Jag måste få skryta lite med att jag är väldigt nöjd över det jag får se på dvd nu. hade gärna sett den live jag! 

natti! 

vänner

Har haft en underbar kväll och dag i göteborg hos kristine och johanna med några av de underbara ölandsmänniskorna! Även fast vi inte setts på två månader så kändes det så naturligt att vara bland dom, vara där, dansa, prata om allt, sjunga, skratta. Å vad jag har saknat dom! Och kommer att fortsätta göra...Men jag tror att om vi inte träffas på länge så kommer det ändå kännas så naturligt och inte alls stelt när vi väl ses, det är bara så. det är skönt. vänner.

Två veckor kvar till wendelsberg, några jobbdagar kvar. Kommer bli lite tråkigt att lämna parken faktiskt, har trivts väldigt bra där och det har varit kul att gå dit och jobba. Men jag ser så mycket framemot att börja wendels. Få sånglektioner igen, spela teater och dansa, allt det där roliga! Och träffa en massa nya människor och troligtvis nya underbara vänner. Och mina två gamla vänner från öland som jag alltid kan prata med finns med mig. det känns otroligt bra. Har fått ett delat rum på internatet dock, och jag som är så van att bo själv, iaf ha utrymme till mina grejjer och kunna spela min musik och bara ha mina grejjer på golvet...menmen det kan väl vara en nyttig erfarenhet kanske. kul ska det bli i alla fall.

Imorrn blir det ledig dag. Igen.