tiden bara går och går...

Va hos tandläkaren imorse och det var förövrigt som vanligt, gapa, in med dom skavande fotoplåtarna, bita, nej på alla protokollfrågor och sen - det ser bra ut, tack och hej....Men bussen dit var intressant, åkte med alla högstadieelever, dom som var så små, eller fortfarande är små, har förvandlats till stökiga och välsminkade tonåringar, såna var väl inte vi när vi gick i högstadiet? längesen förresten, vad gammal jag har blivit....?

En härligt solig fredag och efter körlektionen sprang jag och syrran runt på stan och letade studentpresent, och till slut hittade vi nåt som passar bra till vår kära Elin. Hon fyller 18 samma dag som hon tar studenten, dubbelt skojsigt =)

Det var möte på djurparken igår, och det verkar vara ett trevligt ställe att jobba på. Ska sitta i entrén så jag får ju träffa alla som kommer in i parken. Vi gick igenom en massa om pengahantering och nu vet jag vad jag ska göra om det rymmer livsfarliga djur, kommer rånare eller gråtande bortsprungna barn :P

välkommen sommar

Det är kul (eller intressant) det här med att komma hem igen. Man stöter på en massa folk, som man inte sett på jättelänge. Så mycket folk förändras!

Idag har jag övat dragläge vid rödljus och backa runt hörn,...det går framåt =) Det är inte bra att jag kommer va i Borås varenda dag i sommar, det kan leda till många impulsköp som jag verkligen inte har pengar till...det blev en klänning och en sjal idag, dom matchar iaf ihop :P

Jag börjar bli lite rastlös nu. halv nio är väl kanske lite tidigt att gå och lägga sig...?

back

Jaha, då var det slut på Öland. Vackra ön, den här gången kommer jag inte bara sakna människorna en helt otroligt massa mycket, utan också stället. Atmosfären, vinden, mina ensamma promenader...Det kändes konstigt att packa ihop alla sina saker, men ändå helt okej. Det var liksom dags nu, dags att forstätta på annat håll. Jag fortsätter på wendelsberg med micha och lydia. Jag kom in!!! =D Alla tre kom vi in, det är helt sjukt bra, som grynet hade sagt.

Den här sista veckan har varit fantastiskt mysig! Vi har bara umgåtts och njutit av tiden. Kramats, men det har vi ju alltid gjort, MuTe07/08. Vi hade en fantastisk, (hittar inge bättre ord) sångstund i torsdas där alla sjöng en sång och var så otroligt duktiga, och vackra!

Ja, ett år av kriser, jobb, gråt, skratt och massa kärlek, och mycket annat.

Idag hade jag mina första körlektioner. Lite nervöst, men det gick bra sen, och kul va det =)

ciao

in any other world...

Jag har väldigt svårt för att göra bara ingenting. Just nu pågår det intagningsprov här på öland och hälften av klassen är jury och värdar. Men icke jag, och jag försöker fördriva tiden med mig sjölv så gott jag kan. Igår var likadant och jag tog mig en busstur till mörbylånga där det hände precis ingenting, men det var lugnt och skönt och jag satt och njöt av solen och havet hela dan. Brände mig på fötterna, hur ofta blir man bränd av solen på fötterna liksom?!
 
Igårkväll var det grillparty hemma på gatan, och idag var det massa mat och disk över.

Känner lite panik inför mitt projekt som måste bli färdigt till torsdag. Håller på att spela in lite låtar, men jag blir ju aldrig nöjd, och idag kan jag inte jobba eftersom jag inte får vara i våra lokaler denna dag. suck. men jag jobbar väl bäst under press antar jag, och det har ju en tendens att lösa sig till slut.

På torsdagmorgon åker klassen till gbg för att titta på två föreställningar på Backateatern. Sen blir det hotellövernattning och på fredag drar jag till mölnlycke på intagningsprov. övaövaöva!

usch, det är inte lätt det här med auditions, fick precis trösta en tjej som tyckte hennes sångprov gick dåligt för att hon var förkyld. det är jobbigt. Men "Anna sång" hör och ser allt och känner precis vad man kan, kommer sakna hennes sånglektioner...kommer sakna hela det här stället!

Jag älskar det här sommarvädret, det gör mig lycklig!

regn

Är inte så aktiv här känner jag. Har inte tid.

Ännu en helg här på öland väntar. Ser mycket regnigare ut än den förra tyvärr. Men det är lugnt, inga tider att passa, bara göra det man känner för. Kanske göra det jag borde i helgen. Öva monolog, öva sång, spela in och planera projekt. Finns mycket man borde.

1 maj var det öppet hus och vi hade vår vårshow. Blev ganska bra till slut, och mycket folk kom det. Fick sjunga duetten "take me or leave" me ur Rent. Vråla av mig lite, =) Ost och vinprövarkväll hos Adam igår med hela gänget, en mysig stund med många fina ord om varandra. Kvällen blir nog lugn, har pappa här också så han ska bjuda på lax sen =)

Har skrivlust och sånglust. Men mitt krassa pianospel hindrar mig och jag blir sur för att jag inte kan istället....
Nån sa att det bara är 20 dagar kvar här. sen är det slut.