Du gamla fria nord...

Det är en konstig värld vi lever i. Vi läser deckare där folk mördar varandra och filmer med bara våld och elände. Hemskt tycker vi, men det är ju bara film... det värsta är att verkligheten är ännu värre. Här blir folk inlåsta i garderober, skjutna på gatan, våldtagna, kidnappade, torterade, misshandlade, och det pågår varje dag, nära oss. Det är människan som är den elakaste i den här världen, och det finns så nära, våldet, det är människor som vi känner, runtomkring oss, som vi bryr oss om, som blir utsatta, och som utsätter...oprovocerat våld finns det människor som har som fredagsnöje. Senast igår blev en människa i min närhet nästan indragen i en bil av en främmande man, som tur va gick det inte så långt, då. Tur den gången. Usch. Varför? Hur kan en människa tappa förståndet så fullständigt? Jag tror inte att någon människa är född ond, nånstans blir det fel. Och det är vårat ansvar, som medmännsikor att se om varann!

Jag blir rädd!

//

Lasse

Lars Winnerbäcks konsert i Varberg var alldeles fantastisk med havet och fästningen i bakgrunden! Hans plektrum landade på mig och finns nu inramat =) Kristians 20-årsfest blev ett riktigt bra kalas, och vi var tvugna att testa sodastreamad oboy, men det va ingen hit precis, men det va kul =)  det va lite segt att gå upp och jobba imorse. Jobba är vad jag gör nuförtiden, hinner inte med så mkt annat. Körkortet ligger och gnager och kommer göra ett tag då halkan har semesterstängt, ah drygt!

Ikväll blir det en lugn kväll med kära syster <3

22:02

Har sett så mycket kort nu på männsikorna från båstad och öland som jag tycker så mycket om, och som jag saknar en del! Ses för sällan, pratar för sällan. Jag är dålig på att höra av mig. Men Lee ringde nyss, det va trevligt att höra från henne, och häromdan fick jag höra Lydias röst igen, härligt!

Att inte känna sig tillräcklig...att känna sig otillräcklig...

juli

Har så mycket tankar. Vet inte vad dom vill säga mig. Vad som betyder nåt. Vem ska kunna förklara?

Är så mycket jobb nu, känner att jag inte riktig hinner med mig själv. Jag vill börja mitt folkisliv igen, där känner jag mig hemma. Det gör jag inte här...

sommar

Jobb och Jobb gäller nu. Idag har jag suttit i min lilla souvenirbod och sålt både tigrar, lejon och apor =) Man blir lite barnslig när man umgås med gosedjur hela dagen, dom är ju så mjuka och gosiga! Ofta är det mammorna som försöker intala sitt barn att välja ett gosedjur som mammorna själva vill ha !

Helgen var alldeles underbar och spenderades med fina Camilla. Vi shoppade, tittade på Lasse Berghagen, drack öl och åt kaka, åkte till götet, shoppade lite till, tog en snabbfika med Kristine, kramade om Johanna, köpte vin, drack vin, dog i tv-soffan, bölade till Patrioten, drack mer vin, tittade på bilder och mindes, och kramades till slut hej då och jag satte henne på ett tåg tillbaka till Dalarna. en mycket mysig helg!

Jag är inte redo för det här jobblivet än, jag vill börja skolan nu!